Tovább terjeszkedik a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft

Budapest, 2020. június 24.

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. piaci stratégiájának újabb fontos mérföldkövéhez érkezett. A nagyvállalati biztosítási igények hazai szakértőjeként, többségi tulajdont vásárolt az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft.-ben. A stratégiai partnerség keretében szolgáltatási körét tovább szélesítve, a jövőben speciális szakmai felkészültséggel szolgálja ki Magyarország építőiparának legjelentősebb résztvevőit és hitelbiztosítással rendelkező Ügyfeleit.

tovább terjeszkedik a Hungarikum Alkusz

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. stratégiai befektetőként lép be az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft. életébe, a cégbírósági bejegyzést követően pedig a Társaság csatlakozik a Hungarikum Alkusz Cégcsoport tagvállalataihoz, és HUNInsurance Biztosítási Alkusz Kft. néven folytatja tovább piaci működését. A HUNInsurance Biztosítási Alkusz Kft. mint önálló jogi entitás továbbra is magas minőségi színvonalon szolgálja ki a nagyvállalati piac építőipari szektorában felépített ügyfélkörét, valamint egyéb kis és nagyvállalati partnereit. A vállalat ügyvezetői pozícióját pedig változatlan módon, Kárpáti Gábor fogja ellátni.

„Fontosnak tartom kiemelni, hogy a piacot megvizsgálva, a stratégiai partnerség melletti elköteleződésben jelentős szerepet játszott az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft. több mint 10 éves magas szintű biztosítási szakértelme az építőipar és a hitelbiztosítás területén. A megszerzett tudást a Hungarikum Alkusz Cégcsoport tagvállalatain belül a jövőben kompetenciaközpontként is alkalmazni kívánja.
Elkötelezetten haladunk tovább cégcsoportunk stratégiai célkitűzései megvalósítása érdekében, melyhez a létrejött együttműködés további megerősítésül szolgál.”
– nyilatkozta Keszthelyi Erik, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. társtulajdonosa és ügyvezető igazgatója

„Cégünk, az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft. dinamikusan fejlődött a megalapítása óta, melyet nagyban köszönhettünk a magas színvonalú és alázatos szakmai munkavégzésnek, a Munkatársaink lojalitásának és a Tulajdonosok helyesen kijelölt stratégiájának. Köszönettel tartozunk az eddig elért sikereinkért a biztosítói Partnereinknek és az Ügyfeleinknek, akik évről-évre bizalmat szavaztak Társaságunknak. Az Insurance Partners megalapításának 10. évfordulójához méltó jelentőségű változás a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. tulajdonosként való megjelenése, melynek eredményeként Cégünk immáron új néven, HUNInsurance Biztosítási Alkusz Kft-ként erősítheti tovább pozícióját Ügyfelei körében és a magyar biztosítási piacon egyaránt.”
– jelentette ki Kárpáti Gábor, az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezető igazgatója

kapcsolat kiadó
Kiadó

Hungarikum Biztosítási
Alkusz Kft.

kapcsolat email
E-mail

info@hungarikumalkuszcegcsoport.hu

ikon telefon
Telefon

+36 20 386 2992

LÉPJEN
KAPCSOLATBA
VELÜNK!