SZERVEZETI
ÉRTÉKEINK

SZERVEZETI
ÉRTÉKEINK
 

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG
MAGAS SZINTŰ
SZAKMAISÁG

A hazai biztosítási piacon a Hungarikum Alkusz Cégcsoport társaságainál olyan „egyablakos” ügyfélkiszolgálás valósul meg, amelynek keretében nagyvállalati, KKV és lakossági ügyfelek egy kézből megkaphatnak minden támogatást akkor is, ha magánszemélyként vagy céges ügyfélként több biztosítótársaságnál rendelkeznek szerződésekkel. A kockázatok lefedését célzó biztosítási portfólió kialakítása érdekében kockázatmenedzsment és audit vizsgálat keretében mérjük fel a kockázatokat és határozzuk meg a biztosítási termékeket. Kárrendezési szolgáltatásunkkal ügyfeleink érdekében eljárva hatékony támogatást nyújtunk a kárrendezési folyamat teljes szakaszában.

Hungarikum Alkusz Cégcsoport ügyfél központúság
Hungarikum Alkusz Cégcsoport ügyfél központúság

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG
MAGAS SZINTŰ
SZAKMAISÁG

A hazai biztosítási piacon a Hungarikum Alkusz Cégcsoport társaságainál olyan „egyablakos” ügyfélkiszolgálás valósul meg, amelynek keretében nagyvállalati, KKV és lakossági ügyfelek egy kézből megkaphatnak minden támogatást akkor is, ha magánszemélyként vagy céges ügyfélként több biztosítótársaságnál rendelkeznek szerződésekkel. A kockázatok lefedését célzó biztonsági portfolió kialakítása érdekében kockázatmenedzsment és audit vizsgálat keretében mérjük fel a kockázatokat és határozzuk meg a biztosítási termékeket. Kárrendezési szolgáltatásunkkal ügyfeleink érdekében eljárva hatékony támogatást nyújtunk a kárrendezési folyamat teljes szakaszában.

TÁRSADALMI
FELELŐSSÉGVÁLLALÁS –
SZOCIÁLIS ÉRZÉKENYSÉG

A Hungarikum Alkusz Cégcsoport számára különösen fontos közösségi programok támogatása és hátrányos helyzetű gyermekek megsegítése. A társadalmi felelősségvállalás mindig is a szervezeti kultúra részét képezte a vállalatcsoporton belül. A HUNAlapítvány a Jövőért aktív szerepet vállal anyagi és természetbeni juttatások nyújtásával súlyosan beteg gyermekek gyógyításában, valamint hátrányos helyzetű, illetve saját területén kimagasló teljesítményt nyújtó fiatalok kultúrához, művelődéshez, sporthoz, közösségi élményekhez való hozzáférésének biztosításában.

DINAMIKUS FEJLŐDÉS –
TELJESÍTMÉNYORIENTÁLTSÁG

A Hungarikum Alkusz Cégcsoportot alkotó tagvállalatok vezetői és munkatársai elkötelezetten és folyamatosan azon dolgoznak, hogy felkutassák az ügyfelek igényeit legmegfelelőbb módon kielégítő biztosítási megoldásokat, és szakmai tapasztalatuk megosztásával inspirálják a biztosítótársaságokat innovatív termék-megoldások bevezetésére. A cégcsoport IT szolgáltatások fejlesztéséért felelős tagvállalata a folyamatosan változó fogyasztási szokásokhoz igazodva 21. századi digitális partner- és ügyfélkiszolgáló-rendszereket biztosít a tagvállalatok operatív működéséhez.

CSAPATSZELLEM – MAGAS
FOKÚ KOLLEGIALITÁS ÉS
EGYÜTTMŰKÖDÉS

A Hungarikum Alkusz Cégcsoport kötelékében több mint 200 munkavállaló és 500 biztosítási és pénzügyi tanácsadó dolgozik. Nagyvállalati működési modellre építve, emberközpontú vállalati kultúrát megtestesítve dolgoznak munkatársaink és értékesítési partnereink a különböző társaságoknál, illetőleg szervezeti egységekben. A közvetlen emberi hangnem, a szakmai és emberi értékek elismerése, az egyéni ötletek felkarolása, a kölcsönös bizalom és a személyes felelősségvállalás a vállalati kultúra szerves részét képezik.