Leányvállalatán keresztül
tovább terjeszkedik a
Hungarikum Alkusz

Budapest, 2020. szeptember 3.

A HUNPartner alkusz integrációért felelős leányvállalatán keresztül tovább terjeszkedik a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. Az NBA Független Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Szolgáltató Kft. az MNB 2020.08.26-án kelt hozzájáruló nyilatkozata alapján 2020.09.30-i hatállyal teljes állományátruházással a HUNPartner Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Tanácsadó Kft.-ben folytatja tovább alkuszi tevékenységét.

hungarikum alkusz terjeszkedés

A HUNPartner Kft. az idei évben dinamikus piaci fejlődésnek indult, nettó árbevétele az első félévében megháromszorozódott a 2019-es üzleti évhez képest. Partner Programjához immáron 9 alkusz és 3 függő tanácsadói csoport csatlakozott, tanácsadói létszáma meghaladja a 100 főt. Az NBA Független Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Szolgáltató Kft. piaci méretét tekintve is jelentős szereplő, 2019-ben nettó árbevétele meghaladta a 274 milliót, kiterjedt tanácsadói és dealer hálózattal rendelkezik. A Társaság több mint 14 éves biztosításszakmai tapasztalattal rendelkezik, azon belül is speciális szakértelemmel bír a nagyvállalati és KKV ügyfélkör mezőgazdasági és gépjárműbiztosítási szegmensében.

„A gyorsan változó hazai és nemzetközi szabályozói környezetnek való naprakész megfelelés több területen jelentős kihívást okoz a hazai piacon működő biztosítási alkuszok számára. Társaságunk az elmúlt évek alatt rengeteg pénzt és erőforrást fordított arra, hogy felépítse azt a komplex háttértámogató rendszert, amiben a hozzánk csatlakozó partnerek a jogszabályi és felügyeleti kötelezettségeknek megfelelő működési környezetben, sokkal hatékonyabban végezhetik mindennapi tevékenységüket. Büszkeséggel tölt el, hogy az alkuszi piacon több mint 14 éves szakmai múlttal rendelkező NBA Független Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Szolgáltató Kft. is minket választott partneréül, és teljes állomány átruházás keretében a HUNPartner Kft. kötelékében folytatja tovább a szakértői tevékenységét. Értékes piaci tudással és szakértői csapattal gazdagodunk az NBA csatlakozásával, amely tovább fogja emelni az alkuszi piacon a HUNPartner Kft. szakmai presztízsét.”
– nyilatkozta Dr. Vass Gábor, a HUNPartner Biztosítási és Alkusz Pénzügyi Tervező Kft. ügyvezető igazgatója

„Az elmúlt 14 év alatt az NBA Független Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Szolgáltató Kft. életét a folyamatos szakmai fejlődés és piaci bővülés jellemezte. Speciális biztosításszakmai háttérrel rendelkezünk a mezőgazdasági és gépjármű biztosítási üzletágakban. Nagyvállalati és KKV ügyfélkörünk igényeinek még szélesebb körű kiszolgálására a Hungarikum Alkusz Cégcsoport kötelékében a legkiválóbb lehetőség nyílik vállalatunk számára.”
–mondta el Hajgató Szilveszter az NBA Független Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója

kapcsolat kiadó
Kiadó

HUNPartner Biztosítási Alkusz
és Pénzügyi Tervező Kft.

kapcsolat email
E-mail

info@hungarikumalkuszcegcsoport.hu

ikon telefon
Telefon

+36 20 386 2992

LÉPJEN
KAPCSOLATBA
VELÜNK!