HUNPÉNZÜGYI
TERVEZŐ KFT.

A lakossági
és KKV szektor
ügyfélspecialistája

HUNPÉNZÜGYI
TERVEZŐ KFT.

A lakossági
és KKV szektor
ügyfélspecialistája

A HUNPénzügyi Tervező Kft. – korábbi nevén UFS Group Pénzügyi Tervező Kft. – a Hungarikum Alkusz Cégcsoport lakossági és KKV ügyfelek kiszolgálására szakosodott tagvállalata, melynek közvetítői tevékenysége 4 pillérre épül: élet- és vagyonbiztosítások, továbbá pénzügyi termékek, valamint befektetési termékek és szolgáltatások értékesítésére. Ennek köszönhetően a biztosítási és pénzügyi piac teljes körű termékkínálata elérhető a társaságnál, így biztosítva az ügyfelek részére az egyablakos ügyfélkiszolgálást. A társaság az elmúlt 17 évben nagy hangsúlyt fektetett a digitális ügyfél- és partnerkiszolgáló, valamint innovatív értékesítéstámogató- és képzési-rendszerek fejlesztésére, melynek eredményeként olyan ügyfélközpontú kiszolgálás valósul meg, ami a termékértékesítéshez kapcsolódóan magában foglalja – online eszköz felhasználásával – a kárrendezésben nyújtott segítséget is.

Hungarikum Alkusz Cégcsoport HUNPénzügyi Tervező Lányi András

Lányi András
alapító, társtulajdonos, ügyvezető

„Meggyőződésem szerint a lakosságnak az jelenti a valódi értéket, ha egy biztosítási és pénzügyi szolgáltató könnyen átlátható és alkalmazható kényelmi szolgáltatásokkal, és online módon elérhető eszközökkel segíti az ügyfeleket pénzügyeik vitelében, amivel jelentős időt, pénzt és energiát takaríthatnak meg. Büszke vagyok arra, hogy 2020-ban, a koronavírus hatására megváltozott élet- és üzleti körülményekhez igazodva, a hazai biztosítási piacon elsők között vezettük be a teljes mértékben elektronikus szerződéskötési folyamatot, példát állítva ezzel a multinacionális biztosítótársaságok elé.”

Lányi András
alapító, társtulajdonos, ügyvezető

Hungarikum Alkusz Cégcsoport HUNPénzügyi Tervező Lányi András

Erdei László
ügyvezető

„A biztosítási szektorban eltöltött több mint 30 év alatt hajtóerőm mindig az volt, hogy tevékenységünk révén teljes körű anyagi biztonságba kerüljenek a hozzánk forduló egyének, családok és vállalkozások. Ez pedig csak akkor lehetséges, ha szoros kapcsolatot ápolunk ügyfeleinkkel, ismerjük és folyamatosan nyomon is követjük élethelyzetüket, hogy mindig egy lépéssel előrébb járjunk náluk a lehetséges kockázatok lefedése érdekében. Hiszen ügyfelünk nem mást bízott ránk, mint az életét, anyagi biztonságát vagy vállalkozása biztonságos működését, ami a megélhetését adja. A társaság ügyvezetőjeként elsődleges feladatom az értékesítéstámogató és ügyfélkiszolgáló rendszerek folyamatos fejlesztése, innovatív technológiák felkutatása és a gyakorlatba történtő beépítése, ami által ügyfeleink elégedettebbek, tanácsadó munkatársaink pedig sikeresebbek lehetnek.”

Erdei László
ügyvezető

Hungarikum Alkusz Cégcsoport HUNPénzügyi Tervező Lányi András