HUNPARTNER BIZTOSÍTÁSI
ALKUSZ ÉS PÉNZÜGYI
TANÁCSADÓ KFT.

Az alkuszok
stratégiai
partnere

HUNPARTNER
BIZTOSÍTÁSI
ALKUSZ ÉS
PÉNZÜGYI
TANÁCSADÓ KFT.

Az alkuszok
stratégiai
partnere

A HUNPartner Kft. piaci integrátorként partnerprogramján keresztül teljes körű védőhálót biztosít a társasághoz csatlakozó alkuszok részére. Az integrált alkuszok támogatása átfogja a szerződéskötési és jutalékelszámolási folyamat valamennyi elemét, ezáltal biztosítva a jogszerű működés feltételeit. A Hungarikum Alkusz Cégcsoportban rejlő erő és a biztosítótársaságokkal kialakított szoros kapcsolatrendszer révén a társaság ügyfelei legspeciálisabb biztosítási igényeit is képes kielégíteni.

Hungarikum Alkusz Cégcsoport HUNPartner Vass Gábor

Dr. Vass Gábor
ügyvezető

„Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy olyan cégcsoport kötelékében végezhetem a munkámat nap mint nap, ahol több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkező partnerekkel együttműködve hozzájárulhatunk a biztosítási szakma formálásához, ahol nyitottan fogadhatjuk a csatlakozni kívánó alkuszok személyes elképzeléseit legyen szó a vállalkozás családon belüli utódlás-tervezéséről, vagy a hosszú évek alatt felépített szerződésállomány megőrzéséről, nyugdíjba vonulás után is.”

Dr. Vass Gábor
ügyvezető

Hungarikum Alkusz Cégcsoport HUNPartner Vass Gábor

Orbán Tamás
ügyvezető

„A HUNPartner ügyvezetőjeként egy alapjaiban új dealer hálózat létrehozását tűztem ki célul magam elé. A gépjármű biztosítások piacán a magas szintű partner és ügyfélkiszolgálás megteremtésén túl, ügyfeleink első számú biztosítási partnere kívánunk lenni. Az élet minden területére kiterjedő biztosítási megoldásokkal és széles körű szakértelemmel rendelkező munkatársainkkal támogatjuk ügyfeleinket biztosítási portfóliójuk felépítésében. A biztosítótársaságok szolgáltatásainak folyamatos figyelemmel kísérése és a versenyhelyzetük fokozása teszi számunkra lehetővé azt, hogy újszerű biztosítási megoldásokat alkalmazzunk munkánk során.”

Orbán Tamás
ügyvezető

Hungarikum Alkusz Cégcsoport HUNPartner Vass Gábor