HUNINSURTECH
KFT.

Üzletivteli szolgáltatások

HUNINSURTECH
KFT.
 

Üzletviteli szolgáltatások

A hazai biztosítási piacon a Hungarikum Alkusz Cégcsoport társaságainál olyan „egyablakos” ügyfélkiszolgálás valósul meg, amelynek keretében a lakossági, kkv, nagyvállalati ügyfelek egy kézből megkaphatnak minden támogatást akkor is, ha magánszemélyként vagy céges ügyfélként több biztosítótársaságnál rendelkeznek szerződéssel.

CÉLKITŰZÉSÜNK

A cégcsoport célkitűzése, hogy a Hungarikum Alkusz Cégcsoport neve a magyar biztosítási piacon egybeforrjon a minőségi ügyfélkiszolgálással, a trendépítő, innovatív technológiák alkalmazójával, és az alkusztársadalom legerősebb cégcsoportjával.

Hungarikum Alkusz Cégcsoport HUNInsuretech digitális
Hungarikum Alkusz Cégcsoport HUNExpert kockázatelemzés

21. SZÁZADI DIGITÁLIS KISZOLGÁLÓ RENDSZEREK

A folyamatosan változó fogyasztási szokásokhoz igazodva a HUNInsurtech Kft. 21. századi digitális partner- és ügyfélkiszolgáló rendszereket biztosít a tagvállalatok operatív tevékenységének ellátásához, mindezt a jogszabályi követelményeknek megfelelő, stabil működési környezetben.

EMBERKÖZPONTÚ VÁLLALATI KULTÚRA

Az ügyfelek magas szakmai színvonalú kiszolgálása érdekében nagyvállalati működési modellre építve, emberközpontú vállalati kultúrát megtestesítve dolgoznak többek között a központi ügyviteli-adminisztratív osztály, a contact center, valamint a jogi és pénzügyi csapat munkatársai, hozzájárulva a biztosítási szerződések létrejötte és fennállása alatti teljes körű ügyfélkiszolgáláshoz.

Hungarikum Alkusz Cégcsoport HUNExpert kárrendezés