HUNINSOLEX
BIZTOSÍTÁSI VEZÉRÜGYNÖK KFT.

Utólagos
útdíjfizetés
speciális garancia
biztosítással

HUNINSOLEX
BIZTOSÍTÁSI VEZÉRÜGYNÖK KFT.

Utólagos
útdíjfizetés
speciális garancia
biztosítással

A HUNInsolex Kft. a Groupama Biztosító vezérügynökeként speciális garancia biztosítást nyújt a fuvarozó és szállítmányozó cégek részére.

A speciális garancia biztosítás a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. által a fuvarozók részére biztosított utólagos útdíj fizetési lehetőséghez nyújt garancia fedezetet. A biztosító készfizető kezességet vállal a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. felé az ügyfél az „Egyedi Útdíjfizetési Szerződés” alapján fennálló fizetési kötelezettségének teljesítésére. A fedezet az éves díj egyösszegű megfizetésével egy év határozott tartamra jön létre, összhangban az Egyedi Útdíjfizetési szerződés időtartamával, amely a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. jóváhagyásával megújítható. A biztosítási szerződésben a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. felé vállalt készfizető kezességi kötelezettség fedezetét a Groupama Biztosító Zrt. a HUNInsolex Biztosítási Vezérügynök Kft.-n keresztül nyújtja.

Hungarikum Alkusz Cégcsoport HUNBankbiztosítás Kőrösi Zoltán

Dr. Halasi Zoltán
ügyvezető

„A HUNInsolex Biztosítási Vezérügynök Kft. számára kiemelten fontos, hogy biztosítási szolgáltatásaival valódi értéket teremtsen ügyfelei részére. A jelen gazdasági környezetben a fuvarozó és szállítmányozó cégek részére hatalmas segítséget jelenthet a napi működésük során, ha az útdíjat utólagosan fizethetik meg. Nagy érdeklődésre számítunk a fent említett vállalkozói körtől, amely inspirációt ad számunkra további ügyfélközpontú szolgáltatások fejlesztéséhez.”

Dr. Halasi Zoltán
ügyvezető

„A HUNInsolex Biztosítási Vezérügynök Kft. és Groupama Biztosító Zrt. között létrejött stratégiai együttműködés keretében, egy olyan innovatív terméket sikerült kifejleszteni, ami teljes mértékben igazodik a mai kor digitális elvárásaihoz, könnyen és gyorsan megköthető online. Célunk, hogy az utólagos útdíj fizetési lehetőséghez nyújtandó garancia biztosításunk által segítsük a koronavírus-járvány következtében likviditási problémával küzdő egyéni vállalkozókat, valamint a hazai és nemzetközi fuvarozó vállalatokat, akik Magyarország területén végzett fuvarozói tevékenységük révén útdíj fizetésre kötelezettek. ”

Keszthelyi Szilveszter
ügyvezető

Hungarikum Alkusz Cégcsoport HUNBankbiztosítás Hermann Judit
Hungarikum Alkusz Cégcsoport HUNBankbiztosítás Hermann Judit

Keszthelyi Szilveszter
ügyvezető

„A HUNInsolex Biztosítási Vezérügynökség Kft. számára kiemelten fontos, hogy biztosítási szolgáltatásaival valódi értéket teremtsen ügyfelei részére. A jelen gazdasági környezetben a fuvarozó és szállítmányozócégek részére hatalmas segítséget jelenthet a napi működésük során, ha az útdíjat utólagosan fizethetik meg. Nagy érdeklődésre számítunk a fent említett vállalkozói körtől, amely inspirációt ad számunkra további ügyfélközpontú szolgáltatások fejlesztéséhez.”