HUNBANKBIZTOSÍTÁS
KÖZVETÍTŐ KFT.

A hazai
bankbiztosítási
piacon új modellt
vezetett be

HUNBANKBIZTOSÍTÁS
KÖZVETÍTŐ KFT.

Generációk pénzügyei,
generációk tanácsadói

A HUNBankbiztosítás Közvetítő Kft. (korábbi nevén AGENTA-Consulting Kft.) 2006-ban kezdte meg működését. A társaság a hazai biztosítási piac legnagyobb, 100%-ban magyar tulajdonú Hungarikum Alkusz Cégcsoport tagja. Állományápolási tevékenysége keretében teljes körű támogatást nyújt a HUNBankbiztosítás Kft. ügyfelei részére biztosítási szerződéseikkel kapcsolatban.

A Társaság ügyvezető igazgatójaként feladata a cég irányítása, a jogszabályokban és belső szabályzatokban foglalt rendelkezések betartása és betartatása, továbbá a szervezet fejlődésére vonatkozó célkitűzések kidolgozása. Biztosítás szakmai vezetőként a biztosítás értékesítési folyamatok felügyeletét és ellenőrzését is ellátja.

Hermann Judit
ügyvezető, biztosítás szakmai vezető

Hungarikum Alkusz Cégcsoport HUNBankbiztosítás Hermann Judit
Hungarikum Alkusz Cégcsoport HUNBankbiztosítás Hermann Judit

Hermann Judit ügyvezető, biztosítás szakmai vezető

„A Takarékbankkal létrejött stratégiai partnerség újszerű megközelítést képvisel a hazai bankbiztosítási piacon. Az együttműködés sikere érdekében kiemelten fontosnak tartjuk a banki fiókhálózatban dolgozók biztosítási ismereteinek fejlesztését, ezért a biztosításközvetítők részére előírt évi 15 órás képzést meghaladó óraszámban nyújtunk részükre biztosításszakmai oktatást. Központi ügyviteli osztályunk teljes körű háttértámogatást biztosít a bankfióki értékesítők részére a szerződéskötési és az állományápolási feladatok ellátásához, ami kiszámíthatóságot és biztonságot jelent napi munkájuk során.”