Egyedülálló
biztosítási szaklap
jelent meg a piacon

Budapest, 2017. december 8.

A Lapker által terjesztett, 2017. december 1-jétől elérhető Biztosítárs Magazin az aktuális biztosítási kérdésekről és fejleményekről 48 oldalon tájékoztatja olvasóit érdekes, olvasmányos és szórakoztató formában.

Egyedülálló biztosítási szaklap jelent meg a piacon

Minden negyedévben egy aktuális téma köré csoportosított cikkek, valamint közismert emberekkel készült interjúk olvashatóak a folyóiratban. Az első számban kiemelt figyelmet kapnak a személyi sérüléssel járó iskolai- és munkahelyi balesetek, a két interjúalany pedig Dr. Rudas László, az Istenhegyi Klinika alapító elnök-vezérigazgatója és a Családi Vállalkozások Országos Egyesületének elnöke, valamint Erdei „Madár” Zsolt, visszavonult félnehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke.

„A magazin célja, hogy hozzájáruljon a biztosítási kultúra iránt érdeklődők tájékoztatásához és edukálásához, ezáltal pedig a hazai biztosítási kultúra fejlődéséhez. Remélem, hogy a magazin hasznos és érdekes információkkal segíti olvasóit a biztosítások területén történő eligazodáshoz”
– mondta Bartha Zoltán, a Biztosítárs Magazin alapító főszerkesztője.

A magazin mind ár-érték arányban, mind tartalmában egyedülálló a piacon. A kiadvány ára 99 Ft, amely tartalmaz egy 1000 Ft-ot érő kupont is, ami a Generali Biztosító bármely ügyfélszolgálatánál bármely lakossági biztosításra (lakás-, nyaraló-, casco-, baleset-, egészségbiztosítás) beváltható.

A Keszthelyi Média Kft. az újság mellett több, a biztosítási piacon hiánypótló terméknek kiadója. Ilyen a biztosítási terület „évkönyveként” számon tartott Biztosítási Almanach is, valamint a legújabb, a tavaly novemberben először megjelent, a magyar magán-egészségbiztosítási lehetőségeket bemutató Egészségbiztosítási Almanach is.

kapcsolat kiadó
Kiadó

Hungarikum Biztosítási
Alkusz Kft.

kapcsolat email
E-mail

info@hungarikumalkuszcegcsoport.hu

ikon telefon
Telefon

+36 20 386 2992

LÉPJEN
KAPCSOLATBA
VELÜNK!