A HUNAlapítvány a Siófoki Kajak Kenu Sportegyesületet támogatta

Budapest, 2021.április 09.

A HUNAlapítvány a Jövőért alapítvány egyik célja, hogy a sporttal kapcsolatos támogatásai révén hazánkban hozzájáruljon a tömegsport és az élsport népszerűsítéséhez. A gyerekek fejlődéséhez nem csak akarat és elszántság, kemény munka és jó edző szükséges, hanem elengedhetetlen a megfelelő minőségű és mennyiségű sportfelszerelés is, mely jelentős pénzügyi forrásokat igényel. A fentiekre tekintettel az alapítvány pénzbeli támogatása révén a Siófoki Kajak Kenu Sportegyesület 2019-ben új csónakház építésébe kezdett, amely csónakház azóta felépült és bírtokba vette az egyesület.

HUNAlapítvány a jövőért sajtóközlemény

„Büszkék vagyunk rá, hogy a csónakház felépülésével hozzájárulhatunk egy olyan sportág tehetséges sportolóinak támogatásához, melyben hosszú évek óta már eddig is világraszóló eredményeket értünk el a világbajnokságokon és az olimpián egyaránt. ”
– Müller László, a HUNAlapítvány a Jövőért alapítvány kurátora

HUNAlapítvány a Jövőért
A Hungarikum Alkusz Cégcsoportot alkotó társaságok vezetői különösen fontosnak tartják közösségi programok támogatását és hátrányos helyzetű gyermekek megsegítését. A társadalmi felelősségvállalás a szervezeti kultúra részét képezi a vállalatcsoporton belül. 2016-ban ennek szellemében hívta életre Keszthelyi Erik a Keszthelyi Alapítvány a Mosolygó Gyermekekért alapítványt. A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. 2019-ben vette át az Alapítvány működtetését, mely HUNAlapítvány a Jövőért néven teljesíti ki a cégcsoport CSR víziójának megvalósítását, a társadalmi szerepvállalás különböző formáiban.

kapcsolat kiadó
Kiadó

Hungarikum Alkusz Cégcsoport

kapcsolat email
E-mail

info@hunmedia.hu

ikon telefon
Telefon

+36 20 386 2992

LÉPJEN
KAPCSOLATBA
VELÜNK!