A HUNAlapítvány a Jövőért a „Szól a szív” Alapítvány Vakok Gyermekotthonát támogatta

Budapest, 2020. október 29.

A Hungarikum Alkusz Cégcsoport alapítványa, a HUNAlapítvány a Jövőért Magyarországon aktív szerepet kíván vállalni a hátrányos helyzetű és súlyosan beteg gyermekek támogatásában. Az idei évi alapítványi programok keretében többek között a „Szól a szív” Alapítvány Vakok Gyermekotthonának növendékeit számítástechnikai eszközökkel támogatta.

HUNAlapítvány a jövőért sajtóközlemény

„A „Szól a szív” Alapítvány képviseletében köszönöm a Vakok Gyermekotthonában állami gondoskodásban élő gyerekek és fiatalok nevében a HUNAlapítvány a Jövőért nagyvonalú adományát. Az átadott 5 db Dell Inspiron 3593 Notebook nagymértékben segíti az itt élők tanulmányi munkáját, szabadidős tevékenységét, és a gyermekotthonon „kívüli világgal” való kapcsolattartást is. Súlyos látássérülésük ellenére komoly – sokszor minket látókat is megszégyenítő – hozzáértéssel kezelik az informatikai eszközöket, így a lehető legjobb kezekbe kerül ez az értékes adomány.”
– nyilatkozta Székelyné Kárpáti Ildikó Intézményegység-vezető

HUNAlapítvány a Jövőért

A Hungarikum Alkusz Cégcsoportot alkotó társaságok vezetői különösen fontosnak tartják közösségi programok támogatását és hátrányos helyzetű gyermekek megsegítését. A társadalmi felelősségvállalás a szervezeti kultúra részét képezi a vállalatcsoporton belül. 2016-ban ennek szellemében hívta életre Keszthelyi Erik a Keszthelyi Alapítvány a Mosolygó Gyermekekért alapítványt. A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. 2019-ben vette át az Alapítvány működtetését, mely HUNAlapítvány a Jövőért néven teljesíti ki a cégcsoport CSR víziójának megvalósítását, a társadalmi szerepvállalás különböző formáiban.

kapcsolat kiadó
Kiadó

Hungarikum Biztosítási
Alkusz Kft.

kapcsolat email
E-mail

info@hungarikumalkuszcegcsoport.hu

ikon telefon
Telefon

+36 20 386 2992

LÉPJEN
KAPCSOLATBA
VELÜNK!